Bewonerscomité Korvelseweg

korveladmin 27 maart 2013 Diversen, Nieuws Geen reacties op

Middelbrand bij CVT

Update: Het ging uiteindelijk om een korte maar hevige brand welke vermoedelijk is ontstaan in een bak met zaagsel. Een overkapping en een deel van een gevel gingen in vlammen op. De brandweer, die met groot materieel uitrukte, kon het vuur uiteindelijk snel bedwingen. De omgeving van het Lieve Vrouweplein werd door de politie afgezet en verkeer werd omgeleid.

Bekijk hier een video:

====

De Korvelseweg e.o. werden woensdagavond iets na negen uur opgeschrikt door vele sirenes. Politie, Ambulance en brandweer werden met spoed opgeroepen voor een prio 1 melding bij CVT. Het zou gaan om een zogenaamde industriebrand. Volgens de laatste berichten bleek het te gaan om een middelbrand in de houtafdeling van CVT. Juist omdat er grote hoeveelheden hout liggen opgeslagen is groot alarm geslagen. De brandweer heeft het vuur inmiddels kunnen blussen. Het Lieve Vrouweplein was gedurende de inzet afgesloten voor het verkeer. De brandweer zette 4 voertuigen in waaronder een hoogwerker.

Reageer op dit bericht