Bewonerscomité Korvelseweg

Overlijdensbericht

Dinsdag j.l., 15 januari, is Els Vingerhoets overleden. Ze was jarenlang een bekende persoonlijkheid in onze straat. Samen met haar man Ad vd Besselaar heeft dit kinderloze echtpaar tijdschriftenwinkel Lotje geexploiteerd. Twee zeer deskundige personen die nog wisten wat dienstverlening inhield en mede daarom (en het uitgebreide assortiment) een drukke winkel hadden.

Nadat haar man overleden was zagen we Els bijna niet meer in de zaak. In plaats daarvan nam ze enkele personeelsleden aan. Helaas was daarmee ook de deskundigheid en dienstverlening verdwenen. Langzaam werd het minder druk tot dat Els een aantal jaren leden besloot de zaak te sluiten, maar ze bleef boven de winkel wonen. . Nu staat de winkel al een aantal jaren leeg.

Wij wensen haar, sedert vele jaren nu alweer, nieuwe partner Cees veel sterkte toe.

Reageer op dit bericht