Bewonerscomité Korvelseweg

Cafetaria De Pan op de Korvelseweg 202 Geopend

Na een periode waarin het cafetaria aan de Korvelseweg 202 (tegenover de vuurwerkwinkel) gesloten was, is er nu, sinds begin Januari, een nieuwe eigenaar in het Cafetaria. De eigenaars zijn Philip en Lian Pieters uit Huijbergen. Bedrijfsleidster en vast gezicht van het cafetaria is Lianda.

20130125-logo_de_pan_aangepast.jpg
De nieuwe naam van het cafetaria is “De Pan”.

De nieuwe ondernemer is niet vreemd met cafetaria’s. Cafetaria De Pan is reeds gevestigd in het Dorpje Huijbergen bij Bergen op zoom. Daarnaast hebben zij ook een Restaurant (Fleurian), een cateringservice en een BBQ Service in Huijbergen.
Vanaf begin van dit jaar is het cafetaria geopend en zij zetten in op kwaliteit. Zij hebben echte verse frites. Door ons zelf voorgebakken voor de beste kwaliteit. Alleen de beste aardappelen zijn goed genoeg. Nu is het assortiment beperkt tot verse Frites en snacks aangevuld met Schnitzelschotel, bami/nasi speciaal en Spare-Ribs.
De snacks zijn kwaliteitssnacks. Zo komen de Spare-Ribs, hamburgers nasi/bami en kipsate uit eigen keuken.
Later zal het assortiment uitgebreid worden met vers belegde broodjes
Cafetaria “De Pan “is geopend op de volgende dagen :
Dinsdag 16.00 tot 21.00
Woensdag 12.00 tot 21.00
Donderdag 12.00 tot 21.00
Vrijdag 12.00 tot 21.00
Zaterdag 12.00 tot 21.00
Zondag 15.00 tot 21.00

Reageer op dit bericht