Bewonerscomité Korvelseweg

Poging tot overval Lange Schijfstraat

Tilburg – Een 47-jarige vrouw werd maandagochtend rond 7 uur in de Lange Schijfstraat bedreigd door een man met een mes. Hij eiste geld. Een autobestuurder heeft vervolgens de straatrover verjaagd door heel hard te gaan toeteren. De politie is op zoek naar tips over de dader.

Een 47-jarige vrouw uit Tilburg liep rond 07:00 uur in de Lange Schijfstraat. Ter hoogte van de bushalte kwam een lange, slanke, in het zwart geklede man naar haar toe. Hij pakte de tas van de vrouw vast en bedreigde haar met een mes. Hij eiste geld. De staatrover is zonder buit weggerend omdat een autobestuurder zag wat er gebeurde en hard toeterde.

De politie is op zoek naar getuigen van deze poging tot straatroof. Heeft u iets gezien? Belt u dan naar de politie op 0900-8844.

Reageer op dit bericht