Bewonerscomité Korvelseweg

Boom

korveladmin 27 maart 2013 Groen, Nieuws Geen reacties op Boom

Het is alweer geruime tijd geleden dat er een boom gerooid is die stond bij cafetaria van Iersel. Tijdens het onderhoud aan bomen werd die boom ineens op 1,5 meter hoogte omgezaagd. Waarom is nooit duidelijk geworden. Na enkele weken is de rest van de boom verwijderd. Na een melding bij het meldpunt werd ons diverse malen verzekerd dat er een boom terug zou komen. Niet dus. Nu blijkt dat er vanwege leidingen in de grond er geen boom meer komt en wordt de boomspiegel helemaal geplaveid. En zo versteent de Korvelseweg steeds meer.

Een lichtpuntje is wel dat op de hoek van Gardiaanhof en Korvelseweg wel een boom teruggeplant werd. Daar werd enkele maanden geleden een mooie beuk geveld.

Reageer op dit bericht