Bewonerscomité Korvelseweg

Agressie tegen parkeercontroleurs

Een 20-jarige inwoner van Tilburg is door de politie opgepakt wegens bedreiging van twee gemeentelijke parkeercontroleurs. Tegen de verdachte is proces verbaal opgemaakt.

De 20-jarige automobilist werd maandag 18 februari 2013 rond 18.30 uur bekeurd op de Korvelseweg toen hij fout geparkeerd stond bij het postkantoor. Omdat er geen betaalticket achter de autoruit van de blauwe Audi lag, schreven de parkeercontroleurs een zogenaamde naheffingsaanslag uit. De bekeuring ging achter de ruitenwisser en de controleurs liepen verder in de richting van de Ringbaan Zuid.

De overtreder kwam achter de controleurs aan en wilde dat zij de bon ongedaan zouden maken. Toen hij zijn zin niet kreeg, uitte hij ernstige bedreigingen aan het adres van de controleurs. De beide mannen werden met de dood bedreigd en kregen diverse scheldwoorden naar hun hoofd geslingerd. De politie werd erbij gehaald, waarna de man meteen werd ingerekend. Hij is in het politiebureau verhoord en na het opmaken van een proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

Reageer op dit bericht