Bewonerscomité Korvelseweg

Mannen aangehouden met messen op zak

Twee Tilburgers zijn zaterdag 6 april op zondagnacht 7 april op de Korvelseweg aangehouden omdat zij beiden in het bezit waren van een mes. Een alerte getuige tipte de politie.

Twee politieagenten waren die nacht op de fiets aan het surveilleren in de omgeving van de Korvelseweg in het kader van voorkoming van straatroven. Zij werden rond 00:30 uur aangesproken door een getuige die meldde dat hij iets verdachts had gezien. Hij had gezien dat een man, lopend op de Korvelseweg, een mes in zijn broekband stak. De bikers zijn op zoek gegaan naar een man die voldeed aan de omschrijving die de getuige had gegeven.

Op de Korvelseweg liep een groepje van vier mannen. Eén van deze mannen voldeed aan het signalement. De bikers vroegen aan de 23-jarige Tilburger of hij iets bij zich had wat verboden was. De Tilburger haalde een mes achter uit zijn broekband vandaan. Daarop zijn ook de overige mannen gefouilleerd. Een andere 23-jarige Tilburger had ook een mes bij zich. Beide mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Reageer op dit bericht