Bewonerscomité Korvelseweg

Korvelseweg 60

Met DIT bericht wij U al over de nieuwe zaak op nr 60. Maar er is meer op nummer 60, want vanaf april zijn er 2 nieuwe bedrijven te vinden op de KORVELSEWEG 60.

Het 1ste bedrijf Remedial Teaching voor jou is een praktijk voor remedial teaching. In mijn praktijk wordenkinderen en jongeren geholpen, die hulp nodig hebben bij onderwijs- en leerproblemen. Als kinderen bijvoorbeeld moeite hebben met begrijpend lezen, spellen, moderne vreemde talen, het automatiseren van taken, het lezen op tempo, het concentreren of het plannen en organiseren van huiswerk kan ik ze daarin begeleiden. Veel kinderen die ik begeleid hebben dyslexie of AD(H)D. Op deze website kunt u daar meer over lezen. Tevens ben ik eerste graads docent Duits en verzorg ik eindexamentrainingen voor het vak Duits en geef ik cursussen Duits aan volwassenen. Als u op 25 april naar de inloopavond komt en uw gegevens invult maakt u of uw kind kans op een gratis begeleiding van 50 minuten. Deze zaak is opgestart door Anjo Schepers en zij hoopt u snel te ontmoeten, persoonlijk, telefonisch of via de mail.

Het 2de bedrijf is Prima Derma Huidverzorging. Deze praktijk bestaat sinds 1995 en is voor professionele huidverzorging/huidverbetering voor hem en haar. Onze huid is het grootste orgaan en wordt blootgesteld aan allerlei invloeden van buiten en binnen af. Goed onderhoud is geen overbodige luxe. Van acné tot verouderde huid, Anita Roovers helpt u er graag mee .Bindweefsel massage is één van de mogelijkheden om de conditie en doorbloeding van uw huid te stimuleren. Tevens zeer geschikt bij littekens.

Ook kunt u terecht voor harsen, epileren, verven. Zij werkt samen met een allergoloog en ben dermatologisch geschoold. Voor meer informatie kijkt u op deze website of maak een afspraak voor de kennismakingsaanbieding en ontvang een leuke gift. Kom op 25 april op de inloop avond en vul uw gegevens in om een gratis kennismakingsbehandeling van 45 minuten te winnen. Om 21u00 is de trekking! Anita hoopt u snel te mogen begroeten .

Op donderdag 25 april staat onze deur voor u open. U kunt tussen 19u00 en 21u00 vrijblijvend eens een kijkje komen nemen. Koffie, thee en lekkers staat voor u klaar. We hopen dat u komt!

Op vrijdagavond 3 mei opent het 3de bedrijf op dit adres haar deuren, Pulzzz voor definitief ontharen. Door het unieke Pulzzz concept betaalt de klant veel minder dan bij de concurrent en dat hebben de Tilburgers door! In dit nieuwe concept rekent u slechts €1,– per flits af Eén flits staat voor 10 cm2. Natuurlijk zijn zowel mannen als vrouwen welkom. Dankzij de Pulzzz-methode worden de kosten per behandeling lager, eenvoudigweg omdat er alleen geflits wordt waar haar zit. En, heel belangrijk: ook veel mensen met blond of rood haar kunnen bij Pulzzz terecht. Wie bij Christa of Patty even langs komt, kan gratis laten vaststellen of dat ook voor hem of haar geldt. Op vrijdagavond 3 mei vanaf 19u00 opent Pulzzz Tilburg in een feestelijke stemming haar nieuwe deuren. Wie langs komt mag ter introductie een afspraak maken voor een gratis behandeling van de oksels! Zie deze website.

Reageer op dit bericht