Bewonerscomité Korvelseweg

Auto-inbreker op heterdaad aangehouden

Agenten van het heterdaadteam hebben in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 april 2013,omstreeks 03.25 uur op de Capucijnenstraat een 18-jarige Pool aangehouden ter zake auto-inbraak.

Volgactie
Rechercheurs van het Heterdaadteam zagen een jongeman over de Schouwburgring lopen die opvallend veel aandacht had voor de geparkeerde auto’s. De dienders besloten deze knaap in de gaten te houden. Ze zagen dat hij via de parkeergarage Louis Bouwmeesterplein en de Korvelseweg de Capucijnenstraat in liep. Ze zagen in die straat een Volkswagen Golf staan waarvan het rechter voorportier open stond. De verdachte lag in de auto kennelijk iets zocht tussen de voorstoel en het dashboard. Hij sprong uit de auto en vluchtte, maar werd na een korte achtervolging aangehouden. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan. Hij mist niets uit zijn voertuig.

Reageer op dit bericht