Bewonerscomité Korvelseweg

Drie arrestaties na drugsoverdracht in onze buurt

Agenten van het Heterdaadteam hebben woensdagavond drie arrestaties verricht nadat zij op het Sint Annahof een drugsoverdracht hadden waargenomen. Daarbij waren de inzittenden van twee auto’s betrokken. In een van de onderzochte voertuigen werd circa 100 gram hennep aangetroffen, de bestuurder van de andere auto had een aanzienlijk contant geldbedrag bij zich.

De rechercheurs zagen twee auto’s op het Sint Annahof staan. Uit een auto met Nederlands kenteken stapte een man die een tas overhandigde aan de inzittenden van een auto met Tsjechisch kenteken. Hierna reden beide auto’s weg.
De auto met Tsjechisch kenteken werd op de Bredaseweg aan de kant gezet. In deze auto werd een tas aangetroffen met circa 100 gram aan gedroogde henneptoppen. De twee inzittenden, een 28-jarige Pool en een 34-jarige Tsjech werden daarop aangehouden. De andere auto, waarin de vermoedelijke verkoper reed, werd op de Hesperenstraat aan de kant gezet. De bestuurder was een 34-jarige Tilburger. Bij hem werden 16 bankbiljetten aangetroffen, bij elkaar 690 euro. Dit geld is in beslag genomen. Ook hij werd aangehouden. De verdachten zijn in verzekering gesteld

Reageer op dit bericht