Bewonerscomité Korvelseweg

Winkeldief Jumbo verstopt zich in schuur

Gisteren heeft een 54-jarige man uit Tilburg 10 shampooflessen gestolen uit een supermarkt aan het Lieve Vrouweplein. Toen de dief werd betrapt bedreigde hij het personeel met een mes en ging ervandoor. De politie vond hem in een schuur van een woning aan de Jan v/d Leestraat en heeft hem aangehouden.

Omstreeks 16:15 uur liep de winkeldief met 10 flessen shampoo naar buiten. Het personeel van de supermarkt ging achter de dief aan maar werd bedreigd met een mes. Ze wisten het mes van de man af te pakken en de dief ging er vandoor. De politie kwam op de melding af en kreeg aanwijzingen van bewoners en het winkelpersoneel. De dief zou over schuttingen hebben geklommen en nu in de tuin van een woning aan de Jan v/d Leestraat zitten. De agenten onderzochten de tuin en vonden de 54-jarige Tilburger in de schuur. Zij arresteerden hem en namen hem mee naar het bureau.

Reageer op dit bericht