Bewonerscomité Korvelseweg

Politie onderzoekt beroving

Een 29-jarige Tilburgse is zondagmiddag 9 juni 2013 rond 16.40 uur op de Korvelseweg nabij het parkje aan het Fokkerpad beroofd.

Het slachtoffer kwam samen met haar kinderen uit het parkje en liep via het tunneltje door in de richting van de Korvelseweg. Een man die achter haar aangelopen was,bedreigde haar met een mes en eiste geld. Hij pakte een bankbiljet uit haar portemonnee en rende daarna weg, aanvankelijk in de richting van het Korvelplein. Aangeefster zag dat hij daarna omdraaide en het park in liep. De politie heeft een aangifte opgenomen en in de omgeving nog tevergeefs naar de dader uitgekeken.
Signalement
De dader is een blanke man. Hij is circa 1.80 meter lang. Hij droeg een blauwe trui met witte vlakken onderin en een zwarte broek. Hij had een pet op met een capuchon er over heen.

Reageer op dit bericht