Bewonerscomité Korvelseweg

Goirlenaar (39) onder invloed op opgevoerde snorfiets

Een 39 jarige man uit Goirle is vannacht, de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 augustus 2013 omstreeks 00.20 uur op de Korvelseweg betrapt op het rijden onder invloed. De man vestigde de aandacht op zichzelf omdat hij circa 50 km / uur reed op een snorfiets.

Tijdens de controle bleek dat hij alcohol gedronken had. Hij blies 545 ugl. Op de rollenbank gaf de snorfiets nog maar 20 km / uur aan. Tijdens het onderzoek bleek dat er een schakelaar bij de verlichting was ingebouwd. Hierna kwam het apparaat op 52 km / uur. Het kentekenbewijs is ingenomen. De Goirlenaar heeft vier weken de tijd gekregen om zijn snorfiets in orde te maken. Hij krijgt een proces-verbaal voor het rijden onder invloed e

Reageer op dit bericht