Bewonerscomité Korvelseweg

Kerstmannen rennen benen uit het lijf voor goed doel

Een horde kerstmannen die de benen uit het lijf loopt. Wie wil dat nou niet zien? En helemaal als het voor een goed doel is. Op zondag 15 december 2013 klinkt het startschot tijdens het grote evenement Winter in Zuid. Om 12:00 uur op het Besterdplein om precies te zijn. Wie als eerste finisht!

De rode menigte rent als een gek van het Besterdplein naar het Korvelplein. Daar kunnen de kerstmannen even op adem komen onder het genot van een hapje en een drankje. Vervolgens wordt de wisselbeker uitgereikt.

Ziet u zichzelf al hijgend in een kerstmannenpak over de lintwegen rennen? Waarom niet, want het is voor het goede doel! Deelname is in principe gratis, al vragen wij wel om een vrijwillige bijdrage voor het goede doel. Want het is dan ten slotte Kerst. U kunt uw munt- of briefgeld voor het startschot van de Santarun in de ‘supersantagoededoelenbus’ deponeren.

Deelnemers kunnen een goed doel aandragen. Uit de aangemelde goede doelen kiest de organisatie er vier uit. Vanaf 1 december maakt de organisatie deze vier goede doelen bekend op Facebook. Het goede doel met de meeste stemmen krijgt 250 euro! Een goed doel aandragen kan via https://apps.facebook.com/santaruntilburg/

Honderd deelnemers hebben zich al ingeschreven. Zij gaan rennen voor de volgende doelen: Stichting ALS, Stekelenburg Foundation, Ronald Macdonald, Villa Pardoes en Gijsje Eigenwijsje. U doet toch ook mee?

Winter in Zuid
Winter in Zuid is een doorgewinterd evenement op de hele Korvelseweg, inclusief het Korvelplein en het Sint Annaplein. Zondag 15 december 2013 komen duizenden bezoekers langs om te genieten van een kopje warme chocomel, glühwein, leuke optredens en het thema Anton Pieck. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een bekend evenement in Noord-Brabant.

Inschrijven voor de Super Santa Run? Dat kan via https://apps.facebook.com/santaruntilburg/

Reageer op dit bericht