Bewonerscomité Korvelseweg

Werkgroep ruilwinkel Tilburg Zuid op zoek naar versterking

Contourdetwern is op zoek naar wijkbewoners die de komst van een nieuwe voorziening in de wijk; de Ruilwinkel, enthousiast ondersteunen en hier graag in mee willen participeren. Meedenken over: Hoe deze ruilwinkel er uit moet zien, de locatie (omgeving Korvelseweg), wat er geruild kan worden, met welk systeem gaat er gewerkt worden etc. Er is ondersteuning van Contourdetwern, maar de wijkbewoners bepalen!

Wat maakt het werk de moeite waard?
Je hebt als wijkbewoners in dit proces de belangrijkste stem. Professionals adviseren, maar bepalen niet. Je werkt samen aan een nieuwe en unieke wijkvoorziening waar veel wijkbewoners behoefte aan hebben.

De werktijden zijn in overleg, maar zal voornamelijk in de avonduren zijn.

Als je interesse hebt, dan mag je gelijk vrijblijvend bij het volgende overleg aansluiten. Je kan dan proeven of het echt iets voor jou is en of je ook een klik hebt met de werkgroep. Ben je enthousiast en heb je je plek gevonden, dan ben je van harte welkom.

Lijkt dit je leuk of wil je meer weten?

Neem dan gerust contact op met:
Pascalle de Groot of Petra Schreuder, Sociaal werker Contourdetwern Zuid West
T 013- 535 32 55
E pascalledegroot@contourdetwern.nl of petraschreuder@contourdetwern.nl


Reageer op dit bericht