Bewonerscomité Korvelseweg

Winter in Zuid belooft groot evenement te worden

Van Korvelplein tot Sint Annaplein: zondag 15 december 2013 vindt het meest doorgewinterde evenement van Tilburg en omstreken plaats. Winter in Zuid trekt jaarlijks duizenden bezoekers die komen genieten van leuke optredens, warme chocomel en glühwein. Het thema: Anton Pieck!

Trek je handschoenen aan, doe je das om en doe het bovenste knoopje van je jas maar dicht. Want op zondag 15 december 2013 is de Korvelseweg verpakt in winterse sferen. Van 12 tot 19 uur licht een warme gloed op van de winkelstraat. Een lang lint van winters ingepakte Tilburgers viert met zijn allen de kerstgedachte. Hun adem blaast koude wolkjes door de vrieskou. Gelukkig is er warme chocolade en glühwein. Activiteiten van culturele tot culinaire aard concentreren zich op vijf plekken op de Korvelseweg.

Programma

Winter in Zuid staat bekend om een gevarieerde programmering. Een kunstmarkt, een traktorshow en diverse activiteiten voor kinderen:  er is voor elke bezoekers wat wils. Daarnaast vindt de Lichtjesparade plaats. Dit belooft een prachtig lichtspektakel te worden. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een bekend evenement in Noord-Brabant.

Meer info vindt u op www.winterinzuid.nl.

Reageer op dit bericht