Bewonerscomité Korvelseweg

25 mei: Dag van de Amateurkunst op Korvelplein

De week van 17 t/m 25 mei 2014 is de Week van de Amateurkunst. Daarom organiseert het Bewonerscomité op zondagmiddag  25 mei a.s. van 12.00 uur tot 17.00 uur de Korvelkiosk Dag van de Amateurkunst.

Buurtbewoners worden op deze zondag in de gelegenheid gebracht om hun talenten te tonen. Hetzij via het podium op het Korvelplein, of via de kraampjes eveneens op het Korvelplein. Of misschien wel een combinatie van beiden.

Ben jij iemand die graag anderen van jouw kunsten laat genieten, geef je dan op!
Je kunt denken aan het geven van een workshop schilderen, het zingen in een koort, het voordragen van een gedicht, het houden van een monoloog, het zingen van een zelfgeschreven nummer of het spelen van een zelfgeschreven muziekstuk, … het maakt allemaal niet op. Wij geven jou letterlijk en figuurlijk een podium.

Ook sponsoren mogen zich melden.

Bezoek onze speciale KorvelKiosk website en geef je op! www.korvelkiosk.nl

Reageer op dit bericht