Bewonerscomité Korvelseweg

Korvel Koningsdag een succes

Koningsdag 2014 in Korvel was een succes, mede dankzij het schitterende weer. Al in de vroege ochtend waren er zowel standhouders als bezoekers actief. Hoewel het gebruikelijk is dat het bezoekersaantal in de loop van de dag toeneemt, was het nu om 11.00 uur in de ochtend al behoorlijk druk en gezellig. Het Bewonerscomité stond ook met een kraam actief in de Korvelseweg. Dit om onze Dag van de Amateurkunst te promoten. Wij zijn niet alleen op zoek naar bezoekers maar ook naar deelnemers.

Bekijk onze speciale bericht op www.korvelkiosk.nl voor meer informatie en het inschrijfformulier, ook wanneer u dit evenement wilt sponsoren.

Op Koningsdag deelden wij gratis pennen uit, leaflets en ook emmers, welke wij over hadden van een eerdere actie. Deze emmers, zo’n 50 stuks, waren binnen ongeveer 3 minuten al weg.

IMG_20140426_104909_klein

Reageer op dit bericht