Bewonerscomité Korvelseweg

Open podium KorvelKiosk een succes

Een zeer geslaagde dag; zo mogen wij afgelopen zondag bestempelen. De KorvelKiosk Dag van de Amateurkunst trok verspreid over de dag een paar honderd bezoekers. De meeste bezoekers kwamen er bewust op af, maar toch ook veel fietsers die stopten om onder het genot van een ijsje van IJstijd of een drankje van Berlijn Café, te genieten van diverse optredens van bijvoorbeeld Harmonie Andara, Percussieband Bandidos, singer songwriter Anne van Damme of bijvoorbeeld publiekstrekker The Time Travelers.

DJ Quirien verzorgde de aftrap van de dag. Hierna nam voorzitter van het Bewonerscomité Theo Cuijpers het over. Wethouder Erik de Ridder roemde het initiatief en de organisatie rondom het plaatsen van de kiosk en het comité. Ook Judith Ensel, coördinator van Art-fact prijsde het initiatief en deze dag.

Spoedig volgen meer foto’s van deze dag.

 

Reageer op dit bericht