Bewonerscomité Korvelseweg

Lidl dicht, Blokker de volgende…

Enige tijd geleden alweer heeft de Lidl aan de Observantenhof definitief haar deuren gesloten. Deze vestiging was te klein om het nieuwe concept van de Lidl verder uit te dragen. In het nieuwe concept heeft iedere Lidl zijn eigen bakkerij. De Lidl Observantenhof was te klein om een bakkerij aan te bouwen. Verder is er in de Aabe een nieuwe Lidl gekomen en was er geen reden meer voor Lidl om aan de Observantenhof te blijven.

Maar Lidl is niet de enige die haar deuren heeft gesloten. Eind oktober zal ook de Blokker haar deuren sluiten. Er komen al geruime tijd minder bezoekers bij Blokker. Diverse redenen zijn hiervan de oorzaak. En ook voor Blokker geldt; er is een nieuwe vestiging in het nieuwe Aabe winkelcentrum.

Reageer op dit bericht