Bewonerscomité Korvelseweg

Nieuwe website

korveladmin 7 september 2013 Nieuws Geen reacties op Nieuwe website

Het kan niet anders als dat het je is opgevallen dat wij een nieuwe website hebben. En wat voor één!

Al jaren moesten wij het doen met een website die eigenlijk niet meer voldeed. Ooit is de oude website gemaakt met als doel slechts enkele berichten erop te plaatsen. Maar Korvel.com is uitgegroeid tot een ware nieuws en archief website. De nieuwsberichten pasten soms niet eens meer op een pagina.

Daarom hebben wij ervoor gekozen een nieuwe website te maken. En, zoals met alles wat nieuw is, zult u soms merken dat niet alles nog helemaal 100% werkt en/of niet klopt. Alvast onze excuses hiervoor.
Uiteraard doen wij ons best de nieuwe website spoedig kloppend te hebben, maar zoals u wellicht weet bestaat het Bewonerscomité uit vrijwilligers. Helaas ontbreekt het ons soms aan tijd.

Deze nieuwe website is overzichtelijker. Er is meer ruimte voor tekst, maar zeker ook voor foto’s en video’s. Ook kunt u reageren op berichten.

Wanneer u kiest voor het “nieuwsarchief” (helemaal bovenaan de pagina), komt u terecht op het oude gedeelte van de website. Helaas is het voor ons niet mogelijk het oude systeem om te zetten naar deze nieuwe omgeving. Maar wij willen u voorlopig het nieuwsarchief niet onthouden. Vandaar nog even een koppeling naar de oude omgeving.

Het nieuws is op deze nieuwe website ingedeeld in rubrieken. Wanneer u op “Nieuws” klikt in het hoofdmenu krijgt u alle berichten onder elkaar te zien.

Veel plezier!

Reageer op dit bericht