Bewonerscomité Korvelseweg

Korvel in Beeld tijdens Winter in Zuid

Activiteit van Bewonerscomite Korvelseweg tijdens Winter in Zuid

Onder de titel “Korvel in Beeld” zal in de open lucht een fototentoonstelling onthuld worden tijdens de winter in zuid. Deze hangt op de zichtlocatie Korvelseweg 183. Dit zijn de laatste foto’s van Korvel in beeld.

Het laatste  thema is : RELIGIE in een historische context

PROGRAMMA

Om 12.15 uur zal voorafgaand aan de onthulling in een zaal van GGZ (voormalige CanisiusMavo) een spreker het een en ander vertellen over dit onderwerp. De zaal is om 12.00 uur open. Deze lezing zal ongeveer 15 minuten duren.

Daarna ( omstreeks 12.30 uur) de onthulling van een fototentoonstelling op de buitenzijgevel van Korvelseweg 183. Direct opvolgend schenken we warme chocolademelk en/of glühwein. Natuurlijk is alles zoals altijd gratis. (Met dank o.a. aan Verrijk je Wijk.) 

Reageer op dit bericht